Activitati

Imaginati-va o vacanta la Vila Borsec in care sa va bucurati de urmatoarele activitati:

1. O zi la ski si/sau la sanius
  TrPartia Sperantaei partii amenajate cu teleski, nocturna, masina de batut zapada si tunuri   de zapada:
– partia pentru incepatori: „Prichindel”(750 m);
– partia principala cu nocturna: „Speranta”(630 m) si diferenta de nivel de        120m;
– partie pentru avansati: „Partia insorita”(680 m);
  Pauza de pranz: incalzeste-te cu un vin fiert si un Kurtos (desert traditional   unguresc), facut proaspat pe carbuni de lemne la baza partiei.
  Cina este servita la restaurantul nostru, urmata de o pauza de vin fiert la         focul semineului si de o masa traditionala a la carte.

2. Degustare de vinuri in Crama Vila Borsec insotita de un platou de aperitive traditionale si poale’n brau (organizata pentru grupuri la comanda);

3. Vizita la Manastirea Muzeu Sf. Ilie din Toplita, cu o vechime din 1845-1847. In functia de ziua de vizita se poate asista la slujba;

4. Vizita la Baile Zanelor O’Saros-http://www.visitborsec.ro/ro/Baie-traditionala-Borsec/Baia-O-Saros-u25193.html

  In 2009 o echipa voluntara din Ungaria impreuna cu Primaria orasului Borsec si locuitorii au construit o baza de agreement compusa dintr-un bazin cu apa mineral incalzita precum si doua bazine mai mici destinate turistilor care viziteaza statiunea Borsec. 

(Combinaţia de schi + baie caldă în apă minerală + saună + apă rece + masaj este, credem, o propunere cel puţin interesantă pentru cei orientaţi spre fitness, sport şi agrement.)

5. O plimbare cu sania trasa de cai 

6. Drumetii la Grota Ursilor, Pestera de Gheata, Poiana Zanelor, Cariera de travertin, Izvorul Stravechi (Mofeta),Cetatea Bufnitelor (vizualizare ruine ale constructiilor militare din primul razboi mondial)

7. Gustarea unui gulas specific unguresc, preparat in ceaun de tuci pe plita cu lemne (la comanda direct din restaurantul nostru)

Va rugam sa anuntati din timp daca doriti sa va ajutam cu organizarea unui eveniment deosebit la Vila Borsec sau daca doriti sa pregatim pentru dumneavoastra una dintre activitatile mentionate mai sus!

Image
Baia zanelor
Image
Grota Ursilor
Image
Pestera de Gheata
Image
Poiana Zanelor
Image
Poiana Zanelor
Image
Partia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *