Despre noi

 

 

Bine ati venit la Vila Borsec!

Undeva in inima muntilor, la o altitudine de peste 900 m, intr-o zona inca din vremuri cautata si apreciata de renumiti medici balneologi pentru cura de aer, apa si mai ales liniste, Vila Borsec va asteapta recent amenajata, calda si primitoare.

Aici, esenta vietii se completeaza cu ceva aparte, oferindu-va posibilitatea petrecerii unor zile de adevarata relaxare; zile petrecute vizitand frumuseti inca neexplorate si incheiate cu o binemeritata odihna in una dintre cele 14 camere confortabile-  cu baie proprie, LCD- Cablu, internet wireless gratuit, caldura reglabila in pardoseala la parter, apa calda si caldura non stop.

Din spusele musafirilor, facem diferenta si prin sala de conferinte, restaurantul à la carte, terasa special amenajata pentru training-uri cu capacitate de 30 persoane, gratarul si soba de gatit afara si parcarea proprie supravegheata video.

Tot ca elemente de distinctie, la parter avem incalzire in pardoseala, masina de spalat, fier de calcat si o incapere amenajata (in curand incalzita) pentru schiuri si clapari. Apropo de schiat , suntem la numai 5 min mers pe jos de partie, iar derdelusul pentru sanie sau-mai nou si gratis-folie, este peste drum.

Organizam evenimente private-exclusiviste (petreceri de firma, cumetrii, aniversari, logodna, petreceri tematice pentru copii, team building etc.) Personalul de bucatarie si servire se va ocupa numai de evenimentul dumneavoastra cu un meniu variat si stabilit la cerere.

In afara de exteriorul Vilei in stil vechi austriac, ne mandrim cu unica Crama istorica din Borsec, unde -in cazul grupurilor- putem organiza degustari de vinuri din cele vechi, renumite si uitate de ani intr-un cadru amenajat, degustare asezonata cu preparate de casa.

Am crescut in inimile musafirilor care ne-au trecut pragul si speram sa va convingem la fel…

Va multumim si va asteaptam!

Echipa Vila Borsec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *